کشاورزی روز

( مقالات و تازه های دنیای کشاورزی و محیط زیست )
امروز جمعه 10 آذر 1402
کشاورزی روز

در لایحه جدید دولت جرائم جنگل خواری 10 برابر می شود

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیرداری کشور با بیان اینکه کشورهای حوزه خلیج فارس به دنبال خاک ایران هستند، به تلاش مقامات قطری برای تامین خاک مورد نیازشان برای بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۲ اشاره کرد وگفت: با هرگونه درخواستی در این زمینه مخالفت کردیم.

خداکرم جلالی با اشاره به مهم‌ترین مسائل حوزه منابع طبیعی، حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از هرگونه جنگل خواری و گفت: واقعیت آن است که اکثر زمین خواری‌ها و تصرفات در سطح جنگل ها و منابع طبیعی جزو مستثنیات مردم است اما سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور با متخلفان تخریب منابع طبیعی قوی ومحکم برخورد می کند.

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیرداری کشور با یادآوری کمبود امکانات و نیروی انسانی برای حفاظت دقیق از منابع طبیعی کشور تاکید کرد: هیچ خط قرمزی در برخورد با متخلفان تخریب منابع طبیعی از سوی سازمان جنگل ها ومراتع وجود نداشته و هرگونه ادعایی مبنی براینکه سازمان جنگل ها با افراد متخلف وابسته به نهادها و سازمان های مختلف هیچ برخوردی نمی‌کند از اساس اشتباه و غیرقابل قبول است.

وی همچنین با بیان اینکه حدود 8 میلیون مترمکعب چوب درختان جنگل‌ها برای سوخت هیزمی توسط جنگل نشینان استفاده شده است، تصریح کرد که اکثر مجازات ها برای برخورد با متخلفان منابع طبیعی و جنگل خواری بازدارنده نیست.

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیرداری کشور با انتقاد از اینکه مجازات‌های حال حاضر درحوزه منابع طبیعی بازدارنده نیست، تصریح کرد: در‌لایحه جدید دولت جرایم تخریب منابع طبیعی حدوداً 10 برابر شده است.

جلالی در تشریح لایحه دولت برای افزایش مجازات تخریب کنندگان منابع طبیعی گفت:‌ پس از بیانات مقام معظم رهبری در اسفند سال گذشته، سازمان جنگل‌ها بررسی‌های بسیاری را در زمینه کاستی‌های مربوط به قوانین منابع طبیعی انجام داد و لایحه‌ای تحت عنوان ارتقاء‌ حفاظت و تقویت ساختار و فرهنگ منابع طبیعی آماده کرد که این لایحه در حال حاضر در کمیسیون های دولت درحال بررسی است.

وی با اشاره به اینکه رویکرد سازمان جنگل ها در بخش حفاظت از منابع طبیعی استفاده از مشارکت مردمی است، گفت:‌ شعار منابع طبیعی با مردم و برای مردم دراین لایحه مطرح شده و تقریبا سازمان جنگل ها به این موضوع درلایحه توجه کرده است.

منبع : خبرگزاری ایانا

دسته بندی:
برچسب ها : سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیرداری کشور , کشورهای حوزه خلیج فارس , بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۲ , خاک , جنگل ها و منابع طبیعی , سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور , حفاظت دقیق از منابع طبیعی کشور , متخلفان تخریب منابع طبیعی , منابع طبیعی , افزایش مجازات تخریب کنندگان منابع طبیعی ,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفی

مطالب پربازديد