بهره بردارری از نخستین مرکز تولید ماهیان خاویاری در دزفول خوزستان

نخستین مرکز تولید ماهیان خاویاری با حضور مسئولان کشوری و استانی در دزفول به بهرهبرداری رسید.
ناصر کرمیراد مدیرکل بازسازی شیلات کشور در این مراسم گفت: فعالیت بازسازی ذخایر به منظور جلوگیری از انقراض گونههایی که در معرض تهدید انجام میشود. اهداف و برنامههای 5 ساله بازسازی ذخایر در دو بخش آبهای ساحلی و داخلی تدوین شده است.
وی افزود: گونههای خاویاری گونههایی هستند که به عنوان فسیل زنده شناخته شدهاند و این گونهها در سالهای گذشته تحت فشار شدید انقراض قرار گرفتهاند. یکی از برنامههای مهم شیلات کشور توسعه و تکثیر تولید برای حفظ نسل و جلوگیری از انقراض این ماهیان است.
کرمیراد خاطرنشانکرد: خاویار ایران در سفره جهانی حرف اول را میزند و به همین منظور برای بومیسازی این گونه در سراسر مناطق کشور برنامهریزی فراوانی صورت گرفته است که یکی از این طرحها هماکنون در خوزستان افتتاح شد.
وی تصریحکرد: سالگذشته 6.5 کیلوگرم از فاز اول طرح تولید ماهیان خاویاری دزفول استحصال و به خارج از کشور صادر شد.
مدیرکل بازسازی شیلات کشور بیانکرد: در حال حاضر 43 مرکز تولید ماهیان خاویاری با ظرفیت تولید سالانه 3400 تن گوشت و 48 تن خاویار در کشور فعال است.
همچنین سیدرحیم مغینمی، مدیرکل شیلات خوزستان در این مراسم اظهارکرد: خوزستان قابلیتهای فراوانی در توسعه شیلات دارد و به نظر میرسد شعار امسال با وجود ظرفیتهای موجود تحقق یابد. اجرای این طرح با استفاده از دانش فنی داخلی انجام شده است.
وی افزود: در حال حاضر 200 کیلومتر ساحل با ناوگان صیادی در استان داریم که سالانه 50 هزار تن از آن استحصال میشود که زندگی مردم مناطق ساحلی را تامین کرده است.
منبع : خبرگزاری ایسنا
برچسب ها : نخستین مرکز تولید ماهیان خاویاری , نخستین مرکز تولید ماهیان خاویاری با حضور مسئولان کشوری و استانی در دزفول به بهرهبرداری رسید , دزفول , بازسازی شیلات کشور , گونههای خاویاری گونههایی هستند که به عنوان فسیل زنده شناخته شدهاند , شیلات کشور , شیلات , خوزستان , تولید ماهیان خاویاری دزفول , تولید ماهیان خاویاری , شیلات خوزستان , خوزستان قابلیتهای فراوانی در توسعه شیلات دارد ,