امکان جداسازی سموم از سبزیجات فراهم شد

با استفاده از میکروارگانیسمهای بومی ایران امکان جداسازی سموم از سبزیها و میوه ها فرام شد.
رییس موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: این میکروارگانیسمها به گونه ای عمل می کند که می تواند کاهش باقیمانده سموم شیمیایی در سبزی و میوه ها را باعث می شود.
دکتر ارژنگ جوادی افزود: مقدار کمی از این ماده می تواند در سالم سازی محصولات تازه خوری موثر واقع شود.
وی خاطرنشان کرد: این ماده سریع الاثر بوده و می تواند بخشی از سموم را از محصولات کشاورزی خارج کند.
جوادی ادامه داد: تا سه ماه اول سال جدید، این محصول برای تجاری سازی آماده می شود.
وی تصریح کرد: این موسسه در برنامه دارد که این ماده را در بسته های کوچکی آماده سازی کند تا هر خانواده ای بتواند از آن در هنگام شستشوی میوه ها و سبزیها استفاده کند.
دیگر نگران باقیمانده سموم در محصولات تازه خوری نباشید
رییس موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی یادآور شد: بخش اعظمی از دغدغه مسئوولان و دانشمندان بحث باقیمانده سموم شیمیایی است که در محصولات تازه خوری بیشتر نمود پیدا می کند و این امر بر اساس تحقیقاتی که توسط پژوهشگران انجام شده است، در درازمدت می تواند موجبات بسیاری از سرطانها را فراهم آورد.
جوادی تاکید کرد: این ماده نقش بزرگی در استفاده مردم از محصولات سالم خواهد داشت.
وی اظهار داشت: در حال حاضر بخشی از مراحل کار به اتمام رسیده و حتی مقایسه محصولات شسته شده با استفاده از این میکروارگانیسم و بدون استفاده از آن انجام شده است و نتایج اولیه حاکی از آن است که این ماده می تواند مصرف سرانه مردم به سبزی و صیفی و محصولات تازه خوری را افزایش دهد.
جوادی در پایان گفت: دانش فنی این تحقیق آماده است و در چند ماه آینده قابل واگذاری به بخش خصوصی برای تولید انبوه و تجاری سازی است.
منبع : خبرگزاری ایانا