کشاورزی روز

( مقالات و تازه های دنیای کشاورزی و محیط زیست )
امروز سه شنبه 16 اردیبهشت 1404
کشاورزی روز

عرضه گوشت بره با قیمت تنظیم بازار آغاز شد

رییس شورای تامین کنندگان دام زنده کشور از آغاز توزیع گوشت گرم بره با قیمت 290 هزار ریال ( 29 هزار تومان) به ازای هرکیلو گرم، از امروز (جمعه) خبر داد که مقرر است با قیمت 315 هزار ریال (31 هزار و 500 تومان) در کل کشور به دست مصرف کننده نهایی برسد.

به گزارش کشاورزی روز به نقل از  ایرنا ، منصور پوریان افزود: بازار گوشت کشور در روزهای گذشته تحت تاثیر گرانی های این ماده پروتئینی قرار داشت و از امروز توزیع لاشه بره وارداتی گرم با قیمت مصوب مزبور در کشور توزیع می شود.

به گفته این مقام مسوول، گوشت های وارداتی از کشورهای ارمنستان، گرجستان، قرقیزستان، قزاقستان و استرالیا تامین شده اند و قرار است گوشت منجمد گوساله نیز از نیوزلند وارد کشور شود.

وی افزود: قیمت های مزبور از سوی سازمان تعزیرات حکومتی تعیین شده و خاطرنشان کرد: پیش از این نیز این گوشت ها وارد کشور و در بازار عرضه شد، اما به صورت سازمان یافته نبود.

پوریان اضافه کرد: تمامی بازارهای وارداتی این گوشت ها بطور مستقیم تحت نظر شرکت پشتیبانی امور دام و سازمان تعزیرات حکومتی قرار دارند و از توزیع آنها در شرکت های بسته بندی گوشت جلوگیری می شود.

به گفته وی، عرضه نخستین محموله لاشه ها از ساعت 10 و 30 دقیقه صبح امروز در تهران آغاز، و در مجموع 2 هزار و 500 لاشه در تهران توزیع شد که روزهای آینده به 6 تا هفت هزار لاشه در روز افزایش خواهد یافت.

رییس شورای تامین کنندگان دام زنده کشور گفت: گوشت گوساله منجمد نیز با قیمت هر کیلو گرم 180 هزار ریال ( 18 هزار تومان) به دست مصرف کننده نهایی خواهد رسید و در هر یک از این موارد چنانچه از قیمت مصوب توسط توزیع کنندگان، تخلف صورت گیرد، به شدت برخورد خواهد شد.

وی تصریح کرد: اقدام به عمل آمده، موجب مهار کامل گرانی گوشت در کشور خواهد شد و با روندی تعادلی به زودی بازهم کاهش قیمت ها را مشاهده خواهیم کرد.

پوریان یادآورشد : گوشت ها در گذشته به دست دلالان می رسید و در نهایت با قیمت هر کیلوگرم 36 تا 37 هزار تومان به دست مصرف کنندگان می رسید.

وی اظهار داشت: براساس وضعیت پیش آمده در بازار، دامداران که دام خود را معمولا با چند دست واسطه روانه بازار می ساختند، از فروش دام های خود با هدف افزایش قیمت ها خودداری کرده، اما با واردات انجام شده، قصد داریم قیمت دام را در درب کشتارگاه به میزان هر کیلو گرم 13 هزار و 500 تومان تثبیت کنیم.

خبرنگار: محمد ملک دار

 

 


دسته بندی:
برچسب ها : عرضه گوشت بره با قیمت تنظیم بازار , عرضه گوشت بره , تنظیم بازار , گوشت بره , گوشت بره با قیمت تنظیم بازار , منصور پوریان ,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفی

مطالب پربازديد