فرصت های توسعه صنعت شترداری در کشور

رئيس انجمن شتر ايران بر ضرورت توسعه صنعت شترداری در کشور تاکيد کرد و گفت: پرورش اين حيوان از مزايای اقتصادی فراوانی برخوردار است.
به گزارش کشاورزی روز به نقل از خبرگزاری آريا ، سعيد زيبايی در برنامه «ارمغان طبيعت» راديو اقتصاد با اشاره به اين جمله که شتر نسبت به گرما، کم آبی و حتی غذا بسيار مقاوم است، افزود: محصولات و فرآوردههای اين حيوان فراسودمند است.
وی در ادامه با تاکيد بر اينکه بازاريابی محصولات شتر مستلزم تعامل بين بازار و توليدکنندگان است، اظهار داشت: فرهنگ سازی مصرف توليدات شتر نيازمند اطلاع رسانی منطقی و درست است از اينرو می طلبد رسانهها در اين زمينه تلاش مضاعف داشته باشند.
رئيس انجمن شتر ايران با بيان اينکه پرورش شتر به عنوان يکی از پر سودترين بخشهای دامداری در کشور است که بايد مورد توجه بيشتر قرار گيرد، گفت: اين حيوان به دليل شرايط خاص فيزيکی برای زندگی در شرايط سخت بسيار مناسب است.
وی در اين مصاحبه افزود: مناطق بيابانی و نيمه بيابانی که نيمی از مساحت کشور را تشکيل می دهد بستر طبيعی و ارزان قيمتی برای توسعه صنعت شتر است.
زيبايی با اعلام اينکه شتر با قناعت در خوراک، آب و از همه مهمتر اختلاف دما و بيماری ها بسيار مقاوم است، اظهارداشت: در حال حاضر اين حيوان سودمند در برخی از مناطق ايران بصورت سنتی نگهداری می شود.
وی در بخش ديگری از سخنان خود محصولات شتر را شامل شير، گوشت، پشم، فروش بچه شتر و ... برشمرد و گفت: اين صنعت فرصت مناسبی برای سرمايه گذاری در راستای اشتغال افزايی، رشد اقتصادی، پويايی توليد و... است.
رئيس انجمن شتر ايران افزود: پرورش شتر با توجه با خشکسالی های پياپی ، کاهش بارش باران، از بين رفتن مراتع و مواردی از اين دست امروز بيش از گذشته در کشور احساس می شود.
وی با عنوان اينکه شتر نياز اندکی به آب و مواد غذايی داشته و نسبت به تغييرات اقليمی و گرمشدن هوا مقاوم است، يادآورشد: با توجه به ظرفيتهای خوبی که در زمينه پرورش شتر در ايران وجود دارد اميد می رود با حمايت مسئولان از ايجاد اين صنعت در مملکت گامی موثر در رونق صنعت شترداری و توسعه اقتصادی در اين مرز و بوم برداشته شود.