کشاورزی روز

( کشاورزی - محیط زیست - دامپروری - شیلات )
امروز شنبه 20 خرداد 1402
کشاورزی روز

صدور 18 پروانه حلال برای کشتارگاه‌های طيور

مديرکل دفتر نظارت بر استاندارد صنايع غذايي، آرايشي، بهداشتي و حلال سازمان ملي استاندارد ايران از صدور 18 فقره پروانه حلال براي کشتارگاه‌هاي طيور و ماکيان در کشور خبرداد.

به گزارش کشاورزی روز به نقل از خبرگزاري آريا ، غلامرضا اميني در برنامه «روز از نو» راديو اقتصاد اظهار اميدواري کرد که امسال اين روند شتاب بيشتري به خود گرفته تا تعداد محصولات و خدمات زيادتري به ويژه در حوزه گردشگري زير پوشش چتر استانداردهاي حلال قرار گيرد.

وي در ادامه استانداردهاي حلال را از جمله نيازهاي اساسي جوامع و کشورهاي اسلامي برشمرد و اظهارداشت: رعايت ملاک‌ها و معيارهاي مبتني بر احکام و اصول فقهي در محصولات و خدمات حلال در کشورهاي اسلامي و حتي غير اسلامي بسيار ضروري به نظر مي‌رسد.

مديرکل دفتر نظارت بر استاندارد صنايع غذايي، آرايشي، بهداشتي و حلال سازمان ملي استاندارد ايران گفت:: در حال حاضر جمعيت زيادي از مسلمانان در ممالک غير اسلامي جهان ساکن هستند.

وي در مصاحبه با راديو اقتصاد با اعلام اينکه موضوع استاندارد حلال از سال 1997 ميلادي مورد توجه کشورهاي اسلامي قرارگرفته است، افزود: مالزي نخستين کشور اسلامي بود که استاندارد‌هاي حلال را تدوين و به مرحله اجرا در آورد.

اميني اضافه کرد: خوشبختانه با ايجاد موسسه استاندارد و اندازه‌شناسي کشورهاي اسلامي (سميک) اين موضوع روند رو به رشدي در بين ممالک اسلامي پيدا کرده است.

وي با اشاره به اين جمله ايران مشارکت فعالي در رابطه با استاندارد حلال در دنيا دارد، گفت: جمهوري اسلامي از سال 2012 ميلادي با عضويت در هيئت مديره موسسه استاندارد و اندازه‌شناسي کشورهاي اسلامي (سميک) و همچنين بر عهده گرفتن رياست کميته ارزيابي انطباق اين موسسه تلاش دارد بر اساس مباني شيعه بتواند استانداردهاي حلال را در بين کشورهاي اسلامي ترويج و نهادينه کند.

مديرکل دفتر نظارت بر استاندارد صنايع غذايي، آرايشي، بهداشتي و حلال سازمان ملي استاندارد ايران در بخش ديگري از سخنان خود ضمن اشاره به تدوين استانداردهاي حلال در کشور افزود: استاندارد غذايي حلال تحت عنوان «راهنمايي عمومي» و استاندارد حلال در حوزه خدمات گردشگري از جمله اين موارد است.

وي اظهارداشت: براساس مصوبه هيئت وزيران شوراي سياست گذاري و راهبردي حلال با حضور تعدادي زيادي از وزرا منجمله وزير صنعت، معدن و تجارت، بهداشت و آموزش پزشکي، جهاد کشاورزي، امور خارجه، اقتصاد و دارايي، معاونين رئيس جمهوري در سازمان مديريت و برنامه ريزي، سازمان ميراث فرهنگي، نماينده، ولي فقيه در جهاد کشاورزي و اتاق بازرگاني ايران در کشور تشکيل مي‌شود.

اميني يادآورشد: اين شورا فعاليت‌هاي مرتبط با حلال را در بخش‌هاي مختلف فقهي، علمي، فني، تجاري سازي و استاندارد سازي دنبال مي‌کند.

 

 

 


دسته بندی: خبر,دامپروری,
برچسب ها : پروانه حلال برای کشتارگاه‌های طيور , کشتارگاه‌های طيور ,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

مطالب تصادفی

مطالب پربازديد