close
تبلیغات در اینترنت
ویژه - اطلاعیه سازمان دامپزشکی کشور درباره تب خونریزی دهنده کریمه کنگو

کشاورزی روز

( کشاورزی - محیط زیست - دامپروری - شیلات )
امروز شنبه 17 خرداد 1399

ویژه - اطلاعیه سازمان دامپزشکی کشور درباره تب خونریزی دهنده کریمه کنگو

به آگاهی هم میهنان محترم می رساند با توجه به افزایش احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصول گرم سال همزمان با فصل فعالیت مخزن بیماری (کنه ها)، ضروری ست هم میهنان عزیز به ویژه گروه های در معرض خطر شامل دامداران، کارکنان کشتارگاه ها، قصابان، کشاورزان و به ویژه روستائیان و عشایر که به نحوی از انحاء با دام سر و کار دارند، با جلوگیری از رفتارهای مخاطره آمیز از جمله موارد زیر، مراقب سلامتی خود باشند.

خودداری از کشتار دام در خارج از کشتارگاه ها

رعایت اصول بهداشتی و استفاده از وسایل حفاظت فردی توسط کارکنان زنجیره کشتار، انتقال و عرضه کنندگان گوشت.

نگهداری لاشه حداقل به مدت 24 ساعت پس از استحصال در اتاق سرد در کشتارگاه

خودداری از خرید گوشت های بدون مهر دامپزشکی

خودداری از مصرف گوشت تازه (گوشت خریداری شده باید به مدت حداقل  ۲۴ ساعت در یخچال 0 تا 4  درجه سانتی گراد، نگهداری و سپس، مصرف شود)

خودداری از مصرف جگر به صورت خام (جگر خریداری شده باید به مدت حداقل  48 ساعت در یخچال 0 تا 4  درجه سانتی گراد، نگهداری و سپس، مصرف شود)

استفاده از دستکش، هنگام خرد کردن گوشت در مراکز عرضه و نیز منازل

اجتناب کودکان و روستائیان و دامداران از بازی و یا ملامسه کنه های ماده تخم ریزی کرده و ...

خودداری از جدا و له کردن (کشتن) کنه ها توسط شیردوشان و دامداران

خودداری از پشم چینی دام ها، بدون استفاده از تجهیزات و لوازم ایمنی و حفاظت کننده

اجتناب از استراحت در مراتع و کوهستان ها بدون رعایت استفاده از وسایل ایمن

سمپاشی منازل و اصطبل‌های روستایی  جهت کاهش جمعیت کنه‌ها

لازم به ذکر است که تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از جمله بیماری های مشترک بین انسان و دام است که نشانه درمانگاهی مشهودی در دام های آلوده ندارد و از این رو اقدامات دامپزشکی صرفا به منظور تامین بهداشت جمعیت انسانی و متعاقب گزارش وقوع بیماری در انسان، آغاز می شود.

 

منبع: روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور

دسته بندی: خبر,دامپروری,آفات و بیماری ها,دامی,
برچسب ها : تب خونریزی دهنده کریمه کنگو , تب خونریزی دهنده , کریمه کنگو , خودداری از مصرف گوشت تازه , خودداری از خرید گوشت های بدون مهر دامپزشکی , خودداری از کشتار دام در خارج از کشتارگاه ها , خودداری از مصرف جگر به صورت خام , کنه‌ها ,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفی

مطالب پربازديد