کشاورزی روز

( مقالات و تازه های دنیای کشاورزی و محیط زیست )
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
کشاورزی روز

افزایش تولید قارچ در ساوه

کارشناس مسوول باغبانی و گلخانه‌های جهاد کشاورزی ساوه گفت: یک دوره آموزشی پرورش قارچ با هدف ارتقاء دانش فنی تولید این محصول و ترغیب علاقمندان به احداث کارگاه تولید پرورش قارچ در این شهرستان برگزار شد.

 

علی رضا ارباب با اعلام این خبر افزود: این دوره آموزشی به استعداد 60 نفر در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان برگزار شد.

 

وی با اشاره به تفاوت این دوره آموزشی با دوره‌ های گذشته بیان کرد: آموزش دهندگان این دوره آموزشی از بین خود تولید کنندگان انتخاب شدند تا بتوان به رشد کمی و کیفی تولید این محصول کمک کرد.

 

وی اظهار کرد: مقرر شد با توجه به سوددهی تولید قارچ در واحدهای با سطح کم کلیه کسانی که علاقمند به تولید قارچ هستند، کمپوست خود را از واحد های تولیدی شهرستان تهیه کنند و با مشاوره و راهنمایی توسط این واحدهای تولیدی محصول خود را تولید و جای فروش مستقیم به فروشگاه‌ها به تولید کننده‌های شهرستان عرضه کنند.

 

وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید قارچ در گذشته در این شهرستان250 تن در سال بود، گفت: با تکمیل و راه‌اندازی یک کارگاه پرورش قارچ دکمه‌ای در منطقه دشت لوئین ساوه، ظرفیت تولید سالانه قارچ در این شهرستان به 500 تن افزایش می‌یابد.

 

ارباب خاطر نشان کرد: قارچ یک مکمل غذایی مناسب بوده و می‌تواند سهم عمده‌ای از رژیم غذایی افراد را به خود اختصاص دهد. 

منبع : خبرگزاری ایسنا

دسته بندی:
برچسب ها : قارچ , میزان تولید قارچ در ساوه , قارچ یک مکمل غذایی مناسب ,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفی

مطالب پربازديد