کشاورزی روز

( مقالات و تازه های دنیای کشاورزی و محیط زیست )
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
کشاورزی روز

پیگیری دوباره طرح خودکفایی گوشت

حسن رکنی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به این سئوال که طرح خودکفایی گوشت سال گذشته متوقف شد، آیا این طرح را دنبال می‌‌کنید، گفت: همه تولید‌کنندگان مصمم به خودکفایی گوشت هستند، اعتقاد راسخ دارند، ظرفیت تولید داخل کشور بیش از نیاز است.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی با تاکید به خودکفایی گوشت، گفت: گامهای بلندی بر می‌داریم و شوری در تولید‌کنندگان ایجاد می‌کنیم که نیازهای داخل را خودمان تولید کنیم.

رکنی در پاسخ به اینکه اولویت نخست شما برای خودکفایی گوشت چیست؟ گفت: برای تامین نهاده‌ها و روان رسیدن نهاده اولیه به تولید کنندگان که خمیرمایه تولید است فکر می‌کنیم که مشکلی وجود نخواهد داشت و بعد به سمت خودکفایی کامل پیش می‌رویم.

 طرح خودکفایی گوشت سال گذشته طی تفاهمنامه سه جانبه وزارت جهاد،‌ وزارت صنعت و اتحادیه دامداران امضاء شد که خمیر مایه آن افزایش وزن لاشه دام بود که باد خوراک دام ارزان و به موقع در اختیار آنها قرار می‌گرفت.

اما بعد از گذشت نزدیک به یکسال نه تنها نهاده وعده شده تحویل نیافت، بلکه دامداران در تامین نیازهای جاری خود هم با مشکل مواجه شدند.

کارشناسان معتقدند وزن لاشه دامهای کشور پایین است و می‌‌توان تا 14 درصد افزایش داد.

به گفته مسئولان ظرفیت تولید گوشت کشور حدود 1 میلیون و 300 هزار تن است که در حال حاضر حدود 920 هزار تن گوشت قرمز تولید می‌شود. کارشناسان می‌گویند 40 درصد ظرفیت پرواربندی‌های کشور غیرفعال است.

منبع : خبرگزاری فارس

دسته بندی:
برچسب ها : 40 درصد ظرفیت پرواربندی‌های کشور غیرفعال است، دامداران، ظرفیت تولید گوشت کشور، تولید گوشت، گوشت , 40 درصد ظرفیت پرواربندی‌های کشور غیرفعال است , دامداران , ظرفیت تولید گوشت کشور , تولید گوشت , گوشت ,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفی

مطالب پربازديد