کشاورزی روز

( کشاورزی - محیط زیست - دامپروری - شیلات )
امروز پنجشنبه 03 فروردین 1402
کشاورزی روز

مرغ ایرانی توان رقابت در بازارهای روسیه را ندارد

 رئیس هیأت‌مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی درباره اخذ مجوز صادرات محصولات پروتئینی به روسیه گفت: با وجود آنکه برای صادرات محصولات پروتئینی همچون مرغ، پروتکل‌های مربوطه به امضا رسیده است و می‌توانیم آسان‌تر از گذشته صادرات به کشور روسیه داشته باشیم، اما مهم‌ترین مشکل موجود آن است که مرغ ایرانی قابلیت رقابت با مرغ برزیلی و سایر محصولات پروتئینی که در بازارهای روسیه عرضه می‌شود را ندارد.

محمد یوسفی افزود: کشور اوکراین در نزدیکی روسیه قرار دارد و برای حمل و نقل محصول، هزینه زیادی را متقبل نمی‌شود، علاوه بر آن، کشور برزیل که صادرکننده مرغ و سایر محصولات پروتئینی به روسیه و سایر کشورها است، این محصول را با قیمت پایینی عرضه می‌کند؛ در حالی که مرغ ایرانی برای آنکه صادراتی شود، باید به قیمت تمام‌شده‌اش هزینه حمل اضافه شود که از لحاظ دلاری در بازارهای روسیه با قیمت امروز به 2.6 دلار می‌رسد، در حالی که کشور برزیل مرغ خود را با قیمت 1.9 دلار در بازارهای روسیه به فروش می‌رساند.

وی خاطرنشان کرد: کشور برزیل همچنین مرغ خود را در کشور عراق با قیمت 2.1 دلار عرضه می‌کند و به فروش می‌رساند، اما مرغ ایرانی در بازارهای عراق 2.2 دلار به فروش می‌رسد.

یوسفی ادامه داد: اصل صادرات بر رقابت استوار است. اگر نتوانیم با سایر کشورها و محصولات ارائه‌شده در سایر بازارها رقابت کنیم، در صحنه نمی‌توانیم موفق باشیم.

وی تصریح کرد: برخی کالاهای ایرانی همچون میوه و محصولات سبزی و صیفی همچون گوجه‌فرنگی، بادمجان، فلفل دلمه‌ای و... می‌توانند در بازارهای صادراتی بدرخشند، زیرا قیمت تمام‌شده آنها مناسب است، اما قیمت تمام‌شده مرغ ایرانی بالا است و نمی‌تواند در صحنه رقابت حاضر شود.

منبع : خبرگزاری ایانا

دسته بندی: خبر,دامپروری,
برچسب ها : مرغ , مرغ ایرانی , صادرات مرغ , صادرات مرغ ایرانی , قیمت مرغ ایران در روسیه ,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

مطالب تصادفی

مطالب پربازديد