close
تبلیغات در اینترنت
خرید دامنه
نحوه تغذیه وال ها و فرزندانشان

کشاورزی روز

( کشاورزی - محیط زیست - دامپروری - شیلات )
امروز جمعه 29 تیر 1397

خلیج فارس میزبان غول دریایی در حال انقراض

در خلیج فارس و دریای عمان به کمک مشاهده صیادان تاکنون ۱۹ گونه وال ایرانی به ثبت رسیده که زیستگاه های اصلی این گونه ها در چهار ایستگاه جنوبی کشور یعنی خوزستان ،بوشهر،هرمزگان و سیستان و بلوچستان است.

به گزارش  کشاورزی روز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، وال های گوژپشت در اطراف جزایر قشم وجزایر چهارگانه استان بوشهر،پروپویزها در منطقه حفاظت شده “حرای قشم” و “دلفین بینی بطری” بین جزایر قشم وهنگام ،جمعیت هایی هستند که به صورت ثابت درتمام طول سال مشاهده می شوند.

وال ها پستاندارانی بزرگ و دوست داشتنی وبزرگترین جانوران روی زمین هستند که ازجانوران کوچک آب، تغذیه می کنند. قلب وال فقط ۹ بار در دقیقه می تپد. 

   (( مشاهده متن کامل در قسمت ادامه مطلب ))

دسته بندی: خبر,شیلات,مقالات,شیلات,
برچسب ها : آواز وال ها , نحوه تغذیه وال ها و فرزندانشان , وال ها به دلایل نامشخصی به صورت دسته جمعی می میرند , بالین وال ها در تمام عمر وال رشد می کند , تاریخچه وال های بالین دار , خصوصیات وال های بالنی چیست؟ , مهم ترین انواع والهای دندان دار کدام است؟ , وال ,

مطالب تصادفی

مطالب پربازديد