کشاورزی روز

( کشاورزی - محیط زیست - دامپروری - شیلات )
امروز سه شنبه 01 مهر 1399

رنگ‌آمیزی نارنگی‌ های نوبرانه‌

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران گفت: باغداران حدود یک ماه قبل از تغییر رنگ میوه‌ها و در صورتی که قند میوه کامل و طعم آن بازار پسند باشد بخشی از محصول را برداشت می‌کنند و با عملیات سبززدایی با گاز اتیلن میوه را به رنگ‌ می‌آورند که البته این اقدام ارزش غذایی میوه مرکبات را تغییر نمی‌دهد.

 

محمدتقی شکوهی  اظهار کرد: عملیات سبز زدایی با گاز اتیلن، صرفا با تجزیه رنگدانه‌های سبز کلروفیل در پوست میوه، رنگ آن را به نارنجی یا زرد تغییر می‌دهد و طعم، مزه، اسید، قند و ویتامین ث و در مجموع ارزش غذایی میوه مرکبات را تغییر نمی‌دهد.

 

وی به حجم بالای تولید مرکبات در استان مازندران اشاره کرد و افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال دو میلیون و 200 هزار تن مرکبات از باغات این استان برداشت شود.

 

شکوهی با تاکید بر برداشت نارنگی بعد از حدود 10 درصد تغییر رنگ و برداشت پرتقال پس از 90 درصد تغییر رنگ میوه اظهارکرد: نگهداری میوه در انبار با رعایت اصول صحیح انبارداری و عرضه تدریجی به بازار تا ایام نوروز و حتی بعد از آن ضروری است.

 

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران به باغداران توصیه کرد از آغاز مهر ماه برای نارنگی‌های اونشو و از اوایل آبان ماه برای پرتقال تامسون برنامه‌ریزی دقیق جهت بازاریابی اعمال کنند. 

منبع : خبرگزاری ایسنا

دسته بندی: خبر,کشاورزی,
برچسب ها : برداشت نارنگی , نارنگی , عملیات سبز زدایی با گاز اتیلن , گاز اتیلن , عملیات سبززدایی با گاز اتیلن میوه را به رنگ‌ می‌آو ,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفی

مطالب پربازديد