کشاورزی روز

( مقالات و تازه های دنیای کشاورزی و محیط زیست )
امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
کشاورزی روز

خواص فلفل ها

فلفل‌ها مجموعه‌ای از مواد مغذی و ویتامین‌هاست که طعمی خوشمزه به غذاهای مختلف می‌افزاید. دریابید که چرا باید از قدرت فلفل برای تقویت سلامت خودتان استفاده کنید. 
مملو از ویتامین‌ها 

فلفل دلمه مملو از ویتامین‌های گوناگون شامل ویتامین A، اکثر ویتامین‌های B و ویتامین C، E و K می‌باشد. تمام این مواد مغذی از بدن در برابر عملکردهای مختلف از جمله لخته شدن طبیعی خون تا تنفس سلول محافظت می‌کند. 

سرشار از مواد معدنی 

فلفل‌های دلمه‌ می‌توانند میزان مواد معدنی را با اضافه کردن کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر و پتاسیم به غذایتان افزایش دهند. 

این مواد معدنی عملکرد مغزتان را به شکل مناسب حفظ می‌کند، به تنظیم عملکرد قلب کمک می‌کند و در فعالیت‌های مختلف ضروری دیگر نیز شرکت دارند. 

سرشار از آنتی‌اکسیدان 

هنگامی‌که بدن شما انرژی می‌سوزاند، رادیکال‌های آزاد اکسیژن‌دار و مضری تولید می‌شود. بدن ترکیبات متنوعی را برای پاک کردن این ترکیبات مضر پیش از اینکه به بدن آسیب بیشتری برسد، تولید می‌کند. تصور می‌شود که آنتی‌اکسیدان‌ها با اضافه‌کردن یک لایه محافظ می‌توانند کمک کننده باشد. فلفل‌ها به همکاری حمل کننده‌های طبیعی آمده و با غنی کردن ترکیبات مبارز، در از بین بردن رادیکال آزاد به آنها کمک می‌کنند. 

سرشار از ویتامین C 

فلفل‌ها هنگامی که رسیده‌تر می‌شوند، از سبز به زرد و قرمز تغییر می‌کنند. بدین ترتیب میزان ویتامین C آن‌ها افزایش می‌یابد. خوردن فلفل قرمز مقدار ویتامین C بدن را افزایش می‌دهد که می‌تواند تا ۱۰۰٪ یا بیشتر از مقدار روزانه‌ی توصیه شده را در برگیرد. 

کالری ناچیز 

فلفل‌ها یک میان‌وعده و افزودنی عالی به بسیاری از خوراکی‌ها هستند. فلفل‌های رسیده‌تر زرد و قرمز شیرین‌تر می‌شوند که آن‌ها را به ‌عنوان یک میان‌وعده مستقل جذاب می‌کند. یک فنجان فلفل دلمه‌ی خرد شده تنها ۳۰ کالری دارد و سرشار از مواد مغذی و فیبرها می‌باشد. آن‌ها همچنین سلامت هر غذایی که شما می‌خورید را افزایش می‌دهند. 

منبع : سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

دسته بندی: خواص گیاهان دارویی,گیاهان,
برچسب ها : فلفل‌ , فلفل دلمه , ویتامین A , ویتامین‌ B , ویتامین‌ E , ویتامین‌ C , ویتامین‌ K , کلسیم , آهن , منیزیم , منگنز , فسفر , پتاسیم , آنتی‌اکسیدان , رادیکال‌های آزاد اکسیژن‌دار , از بین بردن رادیکال آزاد , خوردن فلفل قرمز مقدار ویتامین C بدن را افزایش می‌دهد , خواص فلفل , خواص فلفل دلمه , خواص فلفل ها ,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفی

مطالب پربازديد