کشاورزی روز

( کشاورزی - محیط زیست - دامپروری - شیلات )
امروز جمعه 08 بهمن 1400

کیوی و ارزش غذایی آن

کیوی منبع غنی و سرشار از ویتامین C است و مقدار ویتامین C آن از پرتقال نیز بیشتر است.

همچنین دانه‌های سیاه آن حاوی ویتامین D است. کیوی همچنین دارای ویتامین A ویتامین‌های B1، B2، B3 و سایر ویتامین‌های گروه ب است.

کیوی از میوه‌های بسیار کم کالری است. در 100 گرم کیوی 47 کالری وجود دارد. و از جهت میزان کالری همردیف زردآلو و نارنگی است. مقدار پتاسیم آن از موز بیشتر است. از میزان منیزیم بسیار بالایی نیز برخوردار است و به همین خاطر نیز امکان مبتلا شدن به بعضی از سرطان‌ها و بیمارهای قلبی را کاهش می‌دهد. همچنین دارای مس، آهن و فسفر است.

کیوی میوه‌ای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از این رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد.

 

منبع : خبرگزاری فارس

دسته بندی: خواص گیاهان دارویی,میوه ها,
برچسب ها : کیوی , خواص کیوی , ارزش غذایی کیوی ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

مطالب تصادفی

مطالب پربازديد